PÜTÜRGE METAMORFİTLERİNDEKİ ZONLU GRANATLARIN İNCELENMESİ - KAYA, HİLAL (Fırat Üniveristesi, 2015)
pütürge metamofiti granat zonlanması kimyasal zonlanma retrograt büyüme sm-Nd jeokronolojisi

pütürge metamorphite,granat zoning,chemicalzoning,retrograde growth,Sm-Nd geochronology
Examining of zoning garnet in the Pütüge metamorphite
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır.Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına üniversite kütüphaneniz aracılığı ile (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Jeoloji Mühendisliği