Elazığ İli Özel İdaresi Kümelenme Tabanlı Bölgesel Kalkınma Projesi - Gençoğlu, M.Tuncay (My University, 2008)
Elazığ İli Özel İdaresi Kümelenme Tabanlı Bölgesel Kalkınma Projesi-Hizmet sektörü-Yönetici.2008.Elazığ
Diğer
Keywords: Fırat Üniversitesi Kütüphanesi; Kümelenme Tabanlı Bölgesel Kalkınma Projes