Multiple retinal astrositomlarla seyreden bir tuberoskleroz olgusu - Aydemir, Orhan; Yılmaz, Turgut (My University, 2006)
Tuberoskleroz tanısı alan 12 yaşındaki erkek hastanın sağ göz fundusunda multifokal retinal astrositomlar saptandı. Bu çalışmada, multisistem organ tutulumu olan tuberoskleroz hastasında tanı kriterleri ve göz takibinin önemini tartışıldı.
Keywords: Tüberoskleroz; Astrositom; Retina hastalıkları