BAKİ DİVANI'NDA SİYASİ VE ASKERİ UNSURLAR - YILDIRIM, VEYSEL (Fırat Üniveristesi, 1996)
[Abstract Not Available]
Political and military elements in the collected poems of Baki
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Tarih; History; Türk Dili ve Edebiyatı; Turkish Language and Literature