Geometric interpretations of the Klein-Gordon equation and solution of the equation by the Adomian Decomposition method - Bektaş, M.; Bulut, H.; Ergüt, M. (My University, 2004)
Bu makale aşağıdaki şekilde oluşturuldu: Birinci bölümde Galilean uzayında $u_{tt}-u_{xx}+\\psi(u)=F(x,t)$ Şeklinde tanımlanan Klein Gordon denklemi elde edildi. İkinci bölümde; Bu diferensiyel denkleme Adomian Ayrışım metodunu uyguladık. Üçüncü bölümde; Klein Gordon denklemi için iki örnek verildi. En son bölümde ise bu diferensiyel denklemin saylsal sonuçları karşılaştırıldı. Sayısal sonuçlar, yeni metodun çok hassas ve kolayca uygulanabilir olduğunu göstermektedir.
Keywords: Matematik; Fizik; Matematik