KOVANCILAR OVASINDA (ELAZIĞ) NÜFUS, YERLEŞME VE EKONOMİK FAALİYETLER - ÖRSKAYA, İLYAS (Fırat Üniveristesi, 1991)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Coğrafya; Geography