HARPUT YÖRESİNDEKİ YÜKSEKOVA KARMAŞIĞINDAN ÇIKAN SULARIN CU VE ZN İÇERİKLERİ - YILDIZHAN, AYŞEGÜL (Fırat Üniveristesi, 1993)
[Abstract Not Available]
Cu ve Zn contents of the waters originating from Yüksekova complex in Harput vicinity
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Jeoloji Mühendisliği; Geological Engineering