Retroperitoneal malign mezankimomanın radyolojik bulguları - Ozdemir, Huseyin; Kırış, Adem; Kocakoç, Ercan; Boztosun, Yasemin (My University, 2003)
-
Keywords: Tanı; ayırıcı; Manyetik rezonans görüntüleme; Tomografi; x-ışınlı bilgisayarlı; Mezenkimom; Retroperitoneal neoplazmlar