Tavşanlarda deneysel osteoartrit modelinde sığır amniyotik sıvısı ve hiyaluronik asidin eklem içi enjeksiyonlarının kıkırdak doku üzerindeki etkilerinin karşılaştırılması - Bulut, Sait; Tanrısever, Murat; Eröksüz, Hatice (My University, 2015)
-
01.04.2015
Keywords: Biyoloji; Genel ve Dahili Tıp