Left invariant metrics on SU(2) and SO(3) - Turhan, Essin; Bektaş, Mehmet (My University, 2004)
Bu makalede , özel ünite grup SU(2) ve özel ortogonal grup SO(3) üzerinde sol invaryant Riemann metrikler çalışılmıştır.
Keywords: Matematik