Dihidroksikumarinler ile siklotrifosfazenlerin reaksiyonlarından yeni kumarinoksisiklotrifosfazenlerin sentezi, karakterizasyonu, ve sitotoksik özelliklerinin incelenmesi - Görgülü, Ahmet Orhan; Arslan, Mustafa; Özen, Furkan (My University, 2014)
-
01.06.2014
Keywords: Kimya; Organik