HİCRİ I. YÜZYILDA IRAK - AKAY, ALİ (Fırat Üniveristesi, 1999)
[Abstract Not Available]
Iraq in the first year of the Hegira
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Tarih; History