Enterobius vermicularis ile enfekte hastalarda rnalondialdehid, glutatyon ve nitrik oksit düzeyleri - Kıran, Tugba Raıka; Koloren, Zeynep; Çolak, Cemil; Karabulut, Aysun Bay; Daldal, Nilgün (My University, 2010)
-
Keywords: Genel ve Dahili Tıp; Mikrobiyoloji