Buzağılarda rastlanılan farklı Schitosoma reflexum olgularının anatomik olarak karşılaştırılması - Aydın, Muhterem; Karan, Meryem; Yüksel, Murat (My University, 2006)
Üç buzağıda karşılaşılan schistosoma rellexum olgusunda 1. ve 2. buzağıların anatomik olarak benzerlikler gösterdiği ancak 3. buzağının schistosoma rellexumla beraber multiple kongenital anomalilere sahip olduğu tespit edildi.
Keywords: Buzağı; anatomi; olgu sunumları; karşılaştırmalar; Trematoda; Schistosoma; doğumsal anomaliler