Elazığ yöresindeki koyunlarda saptanan pestivirus enfeksiyonu - İssi, Mustafa; Gül, Yusuf; Gürçay, Metın; Gök, Taşkın (My University, 2012)
-
Keywords: Türkiye; ekonomik etki; ELISA; bağışıksal tanı; koyunlar; koyun; tanı teknikleri; teşhis; koyun ırkları; Elazığ; fetüs gelişmesi; kan analizi; yavru atma; Pestivirus; sürü; hayvan dokuları; fetal gelişim bozuklukları; predispozisyon