EREKTİL DİSFONKSİYONLU OLGULARDA SİLDENAFİL SİTRAT'IN BİLATERAL TESTİKÜLER ARTER VE VEN ÜZERİNE OLAN HEMODİNAMİK ETKİNLİĞİ - YÜZGEÇ, VEYSEL (Fırat Üniveristesi, 2003)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Üroloji; Urology