AiLE iÇI VE AKRABALARLA OLAN iLIŞKiLERDE ADAB - Erkaya, Musa (Fırat University, 1996)
Edeb fiilinden türetilmiş olup, zerafet usluluk, insanlara kavlen ve fiilen hüsn-i muaşeret etmekten ibarettir. O) Bundan kasıt da, insanın söz ve hareket olarak, diğer insanlarla olan ilişkilerinde ölçülü davranıp, iyi geçinınesidir.
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları