Düşük çevre sıcaklığında yetiştirilen yumurta tavuklarında rasyona katılan kromun verim ve ham besin maddelerinin sindirilme derecesi üzerine etkisi - Şahin, Kazım; Ertaş, O. Nihat; Güler, Talat; Ciftci, Mehmet (My University, 2001)
-
Keywords: Krom; verim; yumurta kalitesi; sindirilebilirlik; yumurta tavuğu; yemden yararlanma; canlı ağırlık; yem rasyonları; stres koşulları; sıcaklık