İnferior Vena Kava Leiomyosarkomu - Aydın, Ayşe Murat (My University, 2014)
Nadir olan inferior vena kava leiomyosarkomu kadınlarda daha sık görülmektedir. Klinik belirtileri nonspesifik olduğundan dolayı hastalığın erken tanısı çok zordur. Bu tümörün primer ve metastatik lezyonlarının radyolojik özelliklerini sunuyoruz. Radikal rezeksiyon uygulanamamasına rağmen olgumuzun uzun bir sağ kalıma sahip olması ilginçti.
Keywords: Genel ve Dahili Tıp; Patoloji; Kalp ve Kalp Damar Sistemi