A toxonomical study on the Rotifera fauna of Tadım Pond (Elazığ) - Saler, Serap; Şen, Dursun (My University, 2002)
Tadım Göleti (Elazığ) roüfera faunası üzerine taksonomik bir çalışma. Bu çalışmada Temmuz 1999-Haziran 2000 tarihleri arasında Tadım Göleti Rotifera faunası taksonomik olarak incelenmiştir. Çalışma süresince Rotifera'ya ait 10 cinse ait 11 tür tespit edilmiştir.
Keywords: Fauna; Türkiye; taksonomi; Rotifera; Elazığ; Tadım Göleti