GAP BÖLGESİNDE SU KAYNAKLARININ OPTİMUM KULLANIMI - YILDIRIM, VEYSEL (Fırat Üniveristesi, 1995)
[Abstract Not Available]
The Optimum usage of water sources in GAP region
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: İnşaat Mühendisliği; Civil Engineering