1523 M. (929 H. ) TARİH VE 998 NO'LU TAPU-TAHRİR DEFTERİ'NE GÖRE MUSUL, MARDİN, ÇERMİK, HARPUT VE ÇEMİŞGEZEK SANCAKLARININ MUKAYESELİ TAHLİLİ - GÜNDÜZ, AHMET (Fırat Üniveristesi, 1993)
[Abstract Not Available]
Keywords: Tarih; History