Işığa duyarlı sensör uygulamaları için optoelektronik devre elemanları - Yakuphanoğlu, Fahrettin; Ilıcan, Saliha; Çağlar, Müjdat; Çağlar, Yasemin (My University, 2012)
-
01.09.2012
Keywords: Mühendislik; Elektrik ve Elektronik; Görüntüleme Bilimi ve Fotoğraf Teknolojisi