Kırım-kongo hemorajik ateş virüsünün belirlenmesi, tiplendirilmesi, izolasyonu ve ELISA kiti geliştirilmesi - Özdarendeli, Aykut; Tonbak, Şükrü; Bolat, Yusuf; Azkur, Kürşat A.; Altay, Kürsat; Dumanlı, Nazir; Kalkan, Ahmet (My University, 2008)
-
01.06.2008
Keywords: Mikrobiyoloji; Biyoteknoloji ve Uygulamalı Mikrobiyoloji