Keban Baraj Gölü Ağın Bölgesi' nde yaşayan tatlısu istakozu (Astacus leptodactylus salinus Nordmann, 1842)' nun ölçülebilir ve sayılabilir özellikleri - Duman, Erdal; Pala, Murat; Gürel, Ayşe (My University, 1999)
-
Keywords: Morfometri; cinsiyet farklılıkları; kerevit; Keban Baraj Gölü; istatistiksel analizler; Astacus leptodactylus salinus