Sığır rumen doku arginazının bazı amino asitler tarafından inhibisyonu ve kinetiği - Erişir, Mine; Ozan, Temizer Sema (My University, 2000)
-
Keywords: Enzimler; kinetik; enzim aktivitesi; lizin; sığır; amino asitler; rumen; engelleme; arginaz