Siklofosfamid, adriamisin ve sisplatin gibi kemoterapötikler ile 2,3,,7,8 TCDD ve aroclor 1254 gibi çevresel kirleticiler tarafından erkek ratlarda oluşturulacak üreme hasarlarının likopen ve ellagik asit ile önlenmesi üzerine deneysel araştırmalar - Ateşşahin, Ahmet; Türk, Gaffari; Yılmaz, Seval; Ceribasi, Ali Osman; Şahna, Engin; Sönmez, Mustafa; Sakin, Fatih (My University, 2008)
-
01.06.2008
Keywords: Tıbbi Araştırmalar Deneysel; Onkoloji; Çevre Bilimleri; Biyokimya ve Moleküler Biyoloji