Makromoleküler fitalosiyanin bileşiklerinin sentezi, karakterizasyonu ve bazı özelliklerinin incelenmesi - Saydam, Sinan; Bekaroğlu, Özer; Yilmaz, Engin (My University, 2007)
-
01.11.2007
Keywords: Kimya; Organik; Malzeme Bilimleri; Kaplamalar ve Filmler