4-boyutlu Galileo Uzayının Eşitlik Geometrisindeki Genelleştirilmiş Mannheim EğrilerBe - Tarla, Sibel; Öztekin, Handan (My University, 2021)
Eğri hakkında ki bu makale, Galileo 4-uzayının Equform diferansiyel geometrisi üzerinde tanımlamamız genelleştirilmiş Mannheim eğrisinin bir tanımını veriyoruz. Genelleştirilmiş Mannheim eğrilerinin bazı karekterizasyonları gösteriyoruz. Mannheim eğrilerine genel bir bakış açısı kullanılarak eğrilikler arasında yeni bir karekterizasyon sağlandı.
Keywords: Galilean space; Manheimm curve; Equiform geometry