KALE OVASI (MALATYA) VE ÇEVRESİNİN MEVZİİ COĞRAFYASI - ÇAĞLIYAN, AYŞE (Fırat Üniveristesi, 1994)
[Abstract Not Available]
Kale Plain ( Malatya) Flurries Geography and Environmental
Keywords: Coğrafya; Geography