Kuzuda rastlanılan Monocephalien olgusu - Aydın, Muhterem; Özdemir, Derviş (My University, 2004)
Bu vakada; kuzuda rastlanılan yapışık ikiz anomalisi sunuldu.
Keywords: Olgu sunumları; klinik görünüm; koyun; kuzu; ikiz; doğumsal anomaliler