Sığırlarda leptospira seroprevalansının mikroskopik aglutinasyon testi (MAT) ve ELISA ile saptanması - Ertaş, Hasan Basri; Cetınkaya, Burhan; Muz, Adile; Öngör, Hasan; Özdemir, Vildan; Yazıcıoğlu, Nahit (My University, 2002)
-
Keywords: ELISA; sığır; seroprevalans; Leptospira