ENFEKSİYÖZ BURSAL HASTALIK (IBD-GUMBORO HASTALIĞI) VİRUSU İLE ENFEKTE EDİLMİŞ PEKİN ÖRDEĞİ EMBRİYOSUNDA MAKROSKOPİK VE MİKROSKOPİK DEĞİŞİMLER - KARADAŞ, ERKAN (Fırat Üniveristesi, 1991)
Bu çalışma, Enfeksiyoz Bursal Hastalık Virusu (IBDV : Infec tious Bursal Disease Virus) tavuk suşu ile Pekin ördeği embriyosun da özellikle bursa Fabricius (BP) ve bazı iç organlarda şekillenen morfolojik değişimleri ortaya koymak amacıyla

The purpose of this study was to determine the morphological changes caused by chicken type of Infectious Bursal Disease Virus (IBDV) in Pekin duck embryo, particularly in the bursa of Pabricius (BP) and some of the internal organs. In t
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Veteriner Hekimliği; Veterinary Medicine