OSMANULARDA FELSEFENiN SERÜVENi - Demirpolat, Enver (Fırat University, 2009)
Osmaniıl:'!rın ta;·ih sah:ıe:s:nde bulunduğu yaklaşık 600 yıllık zaman diliminde akli ve felsefi ilimierin olmadığı sıkça dile getiril:ıı
The Advantura of Philosophy in Ottomans
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları