Türkiye spor tarihinde yaşanan en şiddetli olayın Cumhuriyet Gazetesinde yansımaları - Eşidir, Osman Vedüd; Bak, Gökhan (My University, 2018)
Spora, özellikle futbola, futbol takımlarına ve takım taraftarlığına olan ilgi her geçen gün artmaktadır. Taraftarların yüksek aidiyet ve ilgi düzeyi sermaye sahiplerinin futbol endüstrisinin pazarlama odaklı stratejilerinde yeni bir bakış açısını da beraberinde getirmiştir. Hızla meydana gelen müşteri odaklı pazarlama stratejilerinden medya da nasibini almıştır.
Kitap - Kitap İçinde Yayın (Bölüm ya da Makale)
Keywords: Spor; Sporda şiddet; Türk yazılı basını