Klorlu organik bileşiklerin hidrojene dayalı membran biyofilm reaktörü ile halojensizleştirilmesi - Hasar, Halil; İpek, Ubeyde; Özkaya, Bestamin; Sahinkaya, Erkan (My University, 2010)
-
01.10.2010
Keywords: Kimya; Uygulamalı