Bağlaç diyagramı modelinden yararlanarak parça -parça doğrusal devrelerin transfer fonksiyonunun bulunması - Demir, Yakup; Poyraz, Mustafa (My University, 2000)
Bu makalede, doğrusal ve parça-parça doğrusal devrelerin, bağlaç diyagramı modelini kullanarak, transfer fonksiyonunu veren algoritma sunulmuştur. Teori, doğrusal olmayan kondansatör içeren bir devre örneği üzerinde açıklanmıştır ve hazırlanan BONTRAN isimli bilgisayar yazılımına ilişkin sonuçlar verilmiştir.
Keywords: Mühendislik; Elektrik ve Elektronik; Bilgisayar Bilimleri; Teori ve Metotlar