KARACİĞER YETMEZLİĞİ OLUŞTURULAN SIÇANLARDA TİROİD HORMONLARININ DEĞİŞEN DEĞİŞEN PERİFERİK METOBOLİZMALARINA GLUKAGONUN ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI - BAYDAŞ, BURHANETTİN (Fırat Üniveristesi, 1995)
[Abstract Not Available]
Keywords: Fizyoloji; Physiology