TOZ METALURJİSİ YÖNTEMİYLE ÜRETİLMİŞ Nİ-Tİ-CU ALAŞIMLARININ SIVI FAZ DİFUZYON KAYNAĞI İLE BİRLEŞTİRİLEBİLİRLİĞİNİN ARAŞTIRILMASI - KEJANLI, HALUK (Fırat Üniveristesi, 2007)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Metalurji Mühendisliği