ELAZIĞ VE YÖRESİ KOYUN VE KEÇİLERDE GÖRÜLEN PİYETEN'İN ETİYOLOJİ, KLİNİK SEYİR, EPİDEMİYOLOJİSİ İLE SAĞITIMLARININ KARŞILAŞTIRMALI ARAŞTIRMASI - BULUT, SAİT (Fırat Üniveristesi, 1982)
[Abstract Not Available]
Keywords: Veteriner Hekimliği; Veterinary Medicine