2000'li yılların başında İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin yaşadıkları sorunlar - Karateke, Tuncay (My University, 2021)
Bu çalışmada 2000’li yılların başlarında İmam-Hatip Lisesi öğrencilerinin sorun ve beklentileri ortaya konulmuştur.
Kitap - Tek Yazarlı Kitap
Kitap - Çok Yazarlı Kitap
Keywords: İmam Hatip Lisesi; İmam Hatip Lisesi Öğrencileri 2000'li Yıllar