AFŞİN-ELBİSTAN UÇUCU KÜLÜNÜN ESNEK YOL KAPLAMALARINDA FİLLER OLARAK KULLANIMI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA - GÜNGÖR, MEHMET MUSTAFA (Fırat Üniveristesi, 1996)
Yüksek Lisans Tezi AFŞİN - ELBİSTAN UÇUCU KULUNUN ESNEK YOL KAPLAMALARINDA FİLLER OLARAK KULLANİM! ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA Mehmet Mustafa GUNGOR Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İnşaat Mühendisliği Ana Bilim Oaiı 1996, Sayfa: 85 Bitümlü karışımlarda filler malzemesi olarak kullanılan Taş Tozu ve Portland Çimentosunun yanı sıra Afşin - Elbistan Termik Santralinin bir yan ürünü olan Uçucu Külünde yer alabileceği düşünülmüştür. Bu amaçla fenni şartnamelere uygun olarak hazırlanan numuneler Marshal! deneyine tabii tutulmuştur. Sonuç olarak Afşin - Elbistan Termik Santralinin yan ürünü olan Uçucu Külün diğer filler malzemeleri gibi esnek yo! kaplamalarında kullanılabileceği kanısına varılmıştır.

SUMMARY Master's Thesis AN INVESTIGATION ON THE USE OF THE FLY ASH OF AFŞİN-ELBİSTAN THERMAL POWER PLANT AS FILLER IN FLEXIBLE ROAD PAVEMENTS Mehmet Mustafa GUNGOR Fırat University Graduate School of Science and Technology Department of Civil Engineering 1996, Page:65 Use of Fly Ash as Filler in Flexible Road Pavements Use of the fly ash which is a sub-product of Afşin-Elbistan Thermal Power plant as filler in bituminous mixtures was considered besides the iimes tone dust and Porland Cement origin filler Marshal! samples have been prepared in accordance with the technical specifications. It has been concluded that the fly ash which is a sub-product of Afşin-Elbistan Thermal Pcwer plant can be used in flexible pavements as filler just any other ordinary fillers. m
An Investigation on the use of the fly ash of Afşin-Elbistan thermal power plants as filler in flexible boad pavaments
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: İnşaat Mühendisliği; Civil Engineering