Kitap incelemesi: Pazarlama 3.0 - Ünalan, Musa (My University, 2015)
‘’İnsan merkezli olup aynı zamanda kar etmek mümkün müdür?’’ sorusundan yola çıkan yazarlar, küresel bazı değişikliklerin pazarlamanın da değişmesine sebep olduğunu belirtmişlerdir. Yazarlar, iklim değişikliği, nüfus artışı, yoksulluk, ekonomik krizler, teknolojinin gelişmesi, tüketicinin değişmesi vb konular üzerinden pazarlamanın yeniden düşünülmesini gerektiğini anlatmaya çalışmışlardır. Pazarlama kavramına makroekonomiyi dengeleyen kavram gibi bakılmasını tavsiye eden yazarlar, makroekonomik durumun değişmesiyle tüketicilerin davranışlarınının değişeceğine ve bu da pazarlamanın kendisinin de değişmesine neden olacağına vurgu yapmışlardır.
Makale - Kitap Tanıtımları
Vaka Takdimi, Teknik Not, Editöre Mektup, Özet ve Yorum
Keywords: Fırat Üniversitesi Kütüphanesi; Kitap incelemesi; Pazarlama 3.0