GAP Radyo-Televizyon Yayınları Kamuoyu Araştırması Projesi.Araştırmacı-Raportör - Gençoğlu, M.Tuncay (My University, 1994)
GAP Radyo-Televizyon Yayınları Kamuoyu Araştırması Projesi.Araştırmacı-Raportör.1994.Adıyaman-Malatya-Elazığ-Bingöl.
Diğer
Keywords: Fırat Üniversitesi Kütüphanesi; Gap