ELAZIĞ İCADİYE MAHALLESİNDEKİ EV KADINLARI İLE MERKEZ PTT'DE ÇALIŞAN KADINLARIN OY VERME DAVRANIŞLARI ÜZERİNE MUKAYESELİ BİR ARAŞTIRMA - YEŞİLORMAN, MEHTAP (Fırat Üniveristesi, 1992)
[Abstract Not Available]
Keywords: Sosyoloji; Sociology