FARK DİZİ UZAYLARI - ÖZTÜRK, MEHMET EMİN (Fırat Üniveristesi, 2002)
I ÖZET Yüksek Lisans Tezi FARK DİZİ UZAYLARI Mehmet Emin ÖZTÜRK Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Matematik Anabilim Dalı 2002, Sayfa: 43 Bu çalışma üç bölümden oluşmuştur. Çalışmanın birinci bölümünde; temel tanım ve teoremler verilmiştir. İkinci bölümde !«,{&"), c\Am\ c0(Ara) dizi uzaylarının birer Banach uzayı oldukları gösterilerek bu uzaylar arasındaki kapsama bağıntıları incelenmiş ve bu uzayların sürekli dualleri verilmiştir. Ayrıca l?*> Hö*"> *if. S
Difference sequence spaces
Keywords: Matematik; Mathematics