The j-th mean curvature and Euler's theorem of generalized null scrolls in $R_1^n$ - Balgetir, Handan; Ergüt, Mahmut (My University, 2004)
Bu çalışmada n-boyutlu Lorentz uzayında genelleştirilmiş null scroll'un, asli eğriliklerin simetrik fonksiyonları olarak tanımlı olan yüksek mertebeden ortalama eğriliklerini elde ettik. Ayrıca, genelleştirilmiş null scroll'lar için normal eğrilik ve Euler Formülünü 1. ve 2. ortalama eğrilik cinsinden hesapladık.
Keywords: Matematik