ORTADOKSLUK ZAViYESiNDEN YAHUDiLiK, HiRiSTiYANLIK VE iSLAM ARASINDA DiYALOG - Adamakis, Emmanuel; Aydın, Mehmet (Fırat University, 2000)
Dinlerarası diyalog bizim için başlıca kaygılardan biridir, çünkü, banşa ve adalete susamış milletimiz için, banş alanını gerçekleştirmenin tek vasıtasıru diyalog teşkil etmektedir.
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları