FUZZY DÜZLEM GEOMETRİDE BAZI ANALİTİK KAVRAMLAR - ÇINAR, GÜLDEN (Fırat Üniveristesi, 2010)
Üç bölümden oluşan bu çalışmanın ilk bölümünde, reel düzlemde nokta ve doğru tanımları verilerek, doğru denklemleri incelenmiştir. İkinci bölümde,çalışmanın temel konusu olan fuzzy ile ilgili temel kavramlar verilmiştir.Üçüncü bölümde ise fuzzy'nin düzlem geometriye uygulanması ile fuzzy nokta ve fuzzy doğru tanımları verilip, fuzzy doğru denklemleri tanımlamıştır.Ayrıca bu denklemlere örnekler verilmiştir.

This study is composed of three chapters.In chapter 1, line equations have been investigated by giving the definitions of point and line in real plane.In chapter 2, the basic concepts related to the fuzzy which is the main subject of this study have been given.In chapter 3, fuzzy line equations were defined by applying the fuzzy plane geometry and giving the fuzzy point and fuzzy line definitions.Additionally, some examples of these equations have also been given.
Some analytic concepts on fuzzy plane geometry
Keywords: Matematik