Kamu kurumlarında yeni iletişim teknolojileri kullanımının kurumsal imaja etkisi (Türkiye İstatistik Kurumu örneği) - Yatkın, Ahmet; Ustakara, Fuat (My University, 2013)
Yeni iletişim teknolojileri, bireylerin yaşamlarında olduğu kadar topluma ait kamusal alanda da işlerin çözümlerinde büyük yarar sağlamaktadır. Artık iş hızının, eskisinden daha yüksek olduğu herkes tarafından kabul edilmektedir. Toplum, kamu sektöründen bu hıza ayak uydurmasını beklemektedir. Veri üreten bir kamu kurumu olan Türkiye İstatistik Kurumu, yeni iletişim teknolojilerini en aktif şekilde kullanma gereksinimindedir. Buna ek olarak, vatandaşın güvenilir bilgi aldığını hissetmesi, Türkiye İstatistik Kurumunun kurumsal imajına bağlıdır.
Keywords: Nüfus İstatistikleri Bilimi; İletişim; Kamu Yönetimi